http://www.hatayvatan.com/wp-content/uploads/türk-kahvesi-119x89.jpg Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Gıda Mühendisliği Bölümünde yapılan araştırmada, yumuşak suyla bakır cezvede, sert suyla elektrikli cezvede yapılan Türk kahvesinin daha kıvamlı olduğu tespit edildi.
Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Bayram... 
 Haberin devami icin tiklayin.. Türk kahvesine bilimsel inceleme
Hatay haberleri, Kırıkhan haberleri, Antakya haberleri, İskenderun haberleri, Son dakika, hatay, kırıkhan, antakya, iskenderun
2 Eylül 2013 Pazartesi
Türk kahvesine bilimsel inceleme
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
 
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder